tirsdag 28. juli 2015

Oppskrift; Indisk-inspirert laks

Er det to ting jeg liker, så er det laks og indisk-inspirert mat. Her kommer en oppskrift som kombinerer de to tingene, samt at det er en relativt kjapp og enkel middag.



Indisk-inspirert laks
3-4 laksefileter (skinn og beinfrie) i cirka 1 cm store biter
3 ss mangochutney
3 dl/en boks creme fraiche
Salt/pepper
1/4 teskje hvitløkspulver
1/4 teskje chilipulver
1 ts karri
En håndfull finhakket, ferk persille og gressløk

Stek laksebitene i panna til de er mer eller mindre gjennomstekte. Ha i alt utenom persillen og gressløken, og la det småkoke i cirka 10 minutter. Ha i gressløk og persilleblanding på slutten. 

Serveres med ris og kokt brokkoli. Det er muligheter for å bytte ut den kokte brokkolien, og heller ha en bunt vårløk som en steker sammen med laksefiletene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar